Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Batalla d'Almansa
Autobusos cap a València el 28 d’abril

L'Esquerra Independentista ha organitzat autocars que sortiran de Barcelona i Tarragona aquest dissabte

25/04/2012 Política
Un any més les organitzacions del jovent de l'Esquerra independentista, Maulets i la CAJEI han organitzat desplaçaments des de Barcelona fins a la mobilització de la diada nacional del Pais Valencià. La manifestació tindrà lloc el proper dissabte 28 d'abril a València. Per a més informació i inscripcions s'ha d'enviar un correu electrònic a busvalencia25@hotmail.com. 

D'altra banda, des del Camp també s'ha muntat un autobús que sortirà de la plaça Imperial Tàrraco de Tarragona a les 7 del matí, i del Passeig Mata de Reus a dos quarts de vuit, segons informa Pobleviu.cat

El preu és de 42 euros, ja que inclou l’entrada al concert de la nit a Burjassot amb La Gossa Sorda, Pira’ts Sound Sistema, 121dB, Biano i Toni Albà fent d’Urdangarín, a més del diar al Racó. En cas de no voler el dinar, el cost baixaria a 34 euros en total.

Al matí s’aniria a l’acte polític de l’Esquerra Independentista amb diversos parlaments i a la manifestació sota el lema “Som Països Catalans!”. Ja a la tarda, seria el torn de la manifestació unitària convocada per ACPV i diverses associacions d’estudiants, entre elles el SEPC. La tornada de l’autobús seria cap a les dues de la matinada, en acabar el concert.

Per reservar plaça cal trucar al 689 28 69 93 o al Bar Casal Despertaferro.
Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  4. 40è Aniversari de la mort del lluitador independentista Toni Villaescusa
  5. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  6. El Departament d'Educació ajudarà un any més a extingir la llengua catalana
  7. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  8. Walter Benjamin ja parlava l'any 1930 de la possible massificació turística
  9. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  10. El sant sopar assegurat
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid