Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Reus lamenta la prohibició de circular amb bicicletes pel centre de la ciutat

Arran de les nova senyalització present en diferents carrers del centre de la ciutat que prohibeix la circulació de bicicletes, la CUP de Reus ha manifestat la seva preocupació i ha titllat d’hipòcrita l’actitud del govern municipal.

La formació no  entén a què respon aquesta nova prohibició, ja que  aquesta acció no té en consideració cap criteri de sostenibilitat, mobilitat, ni seguretat i arriba en un moment on diferents entitats i persones a títol individual estan plantejant a la ciutadania i al consistori propostes molt elaborades i que compten amb el seguiment i assessorament de la policia local de Reus per tal que s’adaptin a les normatives de circulació vial de la ciutat i puguin representar a mig termini una alternativa a la mobilitat actual i un estalvi d’emissions de CO2.

03/10/2011 07:34 Política
La CUP considera que l’equip de govern ha posat de manifest la seva manca de sensibilitat al realitzar aquesta nova senyalització dins de la setmana de mobilitat sostenible que el mateix Ajuntament dóna suport i ajuda a organitzar amb el voluntarisme d’entitats com Bicicamp i opina que aquesta acció minva i afecta greument la voluntat de participació de moltes entitats al hora de fer propostes per a la ciutat .

Per últim, la formació independentista apunta que està treballant en la revisió de certs aspectes que fan referència a la mobilitat i que ja ha registrat diferents instàncies pel que fa a la seguretat de l’ús de la bicicleta i diferents qüestions relacionades amb el pla de mobilitat de la ciutat.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid