Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Girona celebra la retirada del projecte de pavelló a la Devesa

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Girona ha rebut com una gran notícia l'anunci de retirada del projecte de construcció d'un pavelló esportiu a la Devesa de Girona.
 

La formació rupturista sempre s'ha mostrat contrària a la construcció d'aquesta infraestructura al parc i ha participat en nombroses ocasions en actes i accions de rebuig al projecte.

28/04/2010 13:50 Política
Considera un èxit de l'AA.VV de la Devesa-Güell i de la campanya en defensa de la Devesa que finament s'hagi enretirat el projecte.

Segons la CUP, el temps ha acabat donant la raó a l'oposició veïnal i ciutadana, que argumentava que la construcció d'un pavelló sobredimensionat carregaria excessivament un espai natural i enjardinat com és la Devesa. Així ho han considerat també la Comissió de Patrimoni i la Conselleria de Cultura, que han desautoritzat el projecte i els seus promotors: l'equip de govern de l'ajuntament de Girona.

Tanmateix, la CUP emplaça a la ciutadania i al consistori a seguir treballant per a dignificar la Devesa i potenciar-ne els valors naturals, culturals i pedagògics. En aquest sentit, cal avançar en la redacció i aplicació del Pla d'Usos, que ja acumula mesos de retard. Finalment, la CUP aconsella obrir un procés de diàleg, obert i transparent, per posar fí a la manca d'equipaments esportius que hi ha a diferents barris i indrets de la ciutat.

Per a saber-ne més:

L'ajuntament de Girona ja ha pagat 150.000€ per un pavelló que Patrimoni prohibeix construir  

Poble 1-Autoritarisme. - Jordi Navarro, portaveu de la CUP de Girona.
 
Guanya el poble. - Comunicat de la CUP de Girona en relació a la decisió de Patrimoni. 
 

 

Rànquings
  1. Presentació a Girona del llibre "Toni Lecha (1943-2013): prendre partit"
  2. Campanya per recuperar el camí de ronda Garbet-Colera a l'Alt Empordà
  3. Polèmica Benet-Audet (I)
  4. La Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG) prepara un acte-brindis antimonàrquic a Figueres
  5. Emotiu homenatge en la presentació del llibre "Isabel Pallarès i Roqué, mosaic d'una dona valenta"
  6. La CACG (Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines) ha reunit 100 persones a Figueres en una protesta contra la visita de Felipe VI
  7. L’ANC pren de nou la iniciativa per assolir la Independència
  8. La CUP culmina el Procés Garbí amb molts deures per respondre als nous reptes
  9. Acte de presentació del Correllengua Llera del Ter - Gavarres
  10. La CACG seguiex amb la seva campanya de boicot a les empreses patrones de la FPdGi i penja una fotografia a Twitter de Miquel Mateu i Himmler
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid