Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Nova multa de 750 € a Reus en la campanya de persecució política del govern local

 El Club Esportiu Despertaferro va rebre ahir una notificació de la Guàrdia Urbana de Reus, en el qual s'informava que s'ha obert un expedient sancionador per un cartell enganxat en un carrer. Pobleviu ha informat avui que l'administració local ha demanat el pagament de 450€ en un termini de 15 dies, en concepte de neteja de la paret. El cartell en qüestió, estava enganxat amb cinta adhesiva, i per tant, només calia arrecar-lo. I un altre pagament de 300€ per haver enganxat el cartell sense autorització prèvia del Consistori. El Club ha anunciat que recorrerà la multa, de fet ja està tramitant-se un recurs per una multa rebuda fa uns mesos, i que es sumarà a la visita que el Casal Despertaferro està gestionant amb la Síndic de Greuges, ja que, consideren que les entitats que formen part del Casal estant rebent un tracte discriminatori per part de l'Ajuntament. Aquesta multa ja acumula una llarga llista de casos similars de persecució administrativa per part del govern local contra la dissidència independentista i les expressions populars.

31/10/2008 00:49 Política

La Regidoria de Via Pública de l'Ajuntament de Reus ha obert un nou expedient sancionador contra el Club Esportiu Despertaferro per l'enganxada d'un cartell a una paret. La novetat, en aquesta ocasió, és que es tracta de dues multes. La primera, de 450€ i que s'ha de pagar en un termini de quinze dies, és en concepte de la neteja del cartell. Una quantitat que el Club considera desproporcionada, ja que, el cartell estava enganxat amb cinta adhesiva, i per tant, només calia que l'arranquessin de la paret. La segona, de 300 € per haver enganxat un cartell sense la prèvia autorització del Consistori.

El Club ha emès un comunicat, en el qual recorda que l'Ajuntament es va comprometre l'any 2005 ha instal·lar cartelleres i adaptar-ne d'existents per a l'ús exclusiu de les entitats sense ànim de lucre, "i l'Ajuntament no ha complert els seus compromisos, tot i les queixes reiterades de diferents entitats de la ciutat". A més, denuncien la "impunitat en que les empreses privades utilitzen els espais habilitats per a les entitats", quan l'Ajuntament hauria de vetllar perquè només les utilitzessin les entitats.

A més, han anunciat que es sumaran a les gestions que el Casal Despertaferro està realitzant per entrevistar-se amb la Síndic de Greuges per argumentar-li la "situació de discriminació per part de l'Ajuntament", ja que, des del mes de gener entre les diferents entitats que formen part del Casal s'han rebut una desena de multes per qüestions relacionades amb les cartelleres. Alhora, han demanat a l'Ajuntament que retiri totes les multes que han imposat a les entitats de la ciutat per enganxar cartells en llocs inhabilitats, fins que no portin a terme els compromisos a que es van comprometre.

Per saber-ne més:

L'Ajuntament de Reus imposa una taxa de 194 € pel dinar popular de la Diada

Persecució policial per unes pancartes a Reus que convocaven l'11 de Setembre

Nou cas de repressió per enganxar cartells a Reus

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid