Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Catala a l'escola
Trobades per explicar a les famílies els beneficies de triar el valencià a la matrícula escolar

Plataforma per la Llengua inicia una gira per escoles del País Valencià per explicar a les famílies els detalls de la nova llei de plurilingüisme i els beneficis de triar el valencià

23/10/2024 Llengua

Aquest divendres, 25 d'octubre, tindrà lloc el primer encontre de Plataforma per la Llengua amb famílies amb fills en edat escolar per explicar-los els beneficis de triar el valencià a la matrícula de l'escola dels xiquets. Aquesta primera cita es farà al CEIP Domínguez Roca de Petrés i hi estaran convidades les comunitats educatives dels pobles veïns. La trobada és la primera d'una gira per tot el País Valencià, que, de moment, ja preveu una segona parada a Xàtiva el dimecres 30. 

Els encarregats dels encontres, si més no d'aquests primers, seran el professor Xavier Serra i la professora Sílvia Gómez. Voluntaris de l'entitat, tots dos explicaran els detalls de la nova llei de plurilingüisme i els beneficis de l'escola en valencià. A més, Plataforma per la Llengua està distribuint cartells informatius amb l'argumentari per triar el valencià a l'escola, perquè és molt important que s'escampe. Per això, l'entitat també valora positivament les accions empreses per altres col·lectius que s'han anat organitzant en paral·lel com ara l'Assemblea de Docents pel Valencià, Famílies pel Valencià i l'Assemblea de Joves pel Valencià.  

En eixe aspecte, el Grup de Joves de Plataforma per la Llengua País Valencià va impulsar al costat del Bloc d'Estudiants Agermanats (BEA) i Joves d'Acció la primera convocatòria de l'Assemblea de Joves pel Valencià al jardí de la Facultat de Filosofia. L'acte va despertar molt interés per part de l'estudiantat, i va comptar amb la intervenció de Sílvia Gómez. De la mateixa manera, Plataforma per la Llengua ha donat suport a les accions promogudes per Famílies pel Valencià. 

L'entitat en defensa del valencià continua animant la ciutadania a participar en les mobilitzacions per aturar la nova llei de plurilingüisme, i recorda que cada dijous cal posar-se la samarreta de "La llengua no es toca" i penjar la foto de grup a les xarxes.  

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid