Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Turisme massiu
La CUP Tarragona preguntarà al pròxim ple sobre l’arribada de nous creuers a la ciutat i la destinació dels diners de la possible taxa turística
21/10/2024 Territori

La CUP de Tarragona ha entrat una bateria de preguntes perquè les respongui l’alcalde sobre l’anunciada -però encara no efectiva- taxa que es vol imposar als creuers que fondegin l’any vinent a la ciutat. En les preguntes la CUP vol saber si els diners recollits per la taxa turística revertiran sobre la població a través de millores socials o si en canvi serviran per promocionar encara més el turisme a la ciutat.

La formació anticapitalista també recela que l´anunci fet sobre restringir l’entrada de creuers a la ciutat de Barcelona tingui unes conseqüències negatives envers Tarragona. En aquest seguit de preguntes també demanen a la Corporació com resoldre el desgavell de circulació i col·lapse que originen a la Part Alta i voltants els autobusos plens de turistes.

En un altre fil de preguntes, la formació independentista vol saber el cost de cessió -en cas que n´hi hagués- de la Tarraco Arena Plaça (TAP) per realitzar el Concurs de Castells. Les anticapitalistes no veuen raonable que es pagués per utilitzar un espai públic a la promotora que gestiona la TAP, i més després de fer un abonament directe de 8.000€ per la producció d’un concert de Manolo García.

Per últim, la CUP ironitza sobre la respostes i la transparència de l’equip de govern, ja que encara és hora que donin resposta a les que van formular sobre l’organització del Pride fet a la ciutat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid