Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Full de ruta
L’ANC convoca una Assemblea General Extraordinària del 15 al 19 de gener
24/10/2024 Política
El Secretariat Nacional de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha aprovat la convocatòria d’una Assemblea General Extraordinària (AGE) per renovar el Full de ruta, el document essencial que marca les línies estratègiques i de treball de l’entitat. L’AGE se celebrarà de forma telemàtica del 15 al 19 de gener del 2025 amb aquest únic punt a l’ordre del dia.

El Secretariat Nacional considera que l’escenari de la lluita per la independència que preveia el darrer Full de ruta, del maig del 2023, necessita una urgent actualització. L’objectiu és plantejar noves formes de lluita per a un nou impuls i lideratge del moviment d’alliberament nacional.

Durant les pròximes setmanes, recollint aportacions de les assemblees de base, el Secretariat Nacional treballarà, debatrà i aprovarà la ponència del nou Full de ruta. El mes de desembre, a través de les assemblees de base, els membres de ple dret podran presentar-hi esmenes. Finalment, serà en el marc de l’AGE que els socis votaran les esmenes i aprovaran el Full de ruta defini

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid