Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Habitatge
L’acampada per l’habitatge digne a València es mantindrà fins diumenge

Després d’haver patit una forta tempesta la passada nit, avui han augmentat el nombre de tendes i ja porten 4 dies

23/10/2024 Drets i Llibertats

Tot va comença dissabte passat a l’acabar una manifestació per l’habitatge digne i contra la turistificació que va aplegar desenes de milers de persones. Un desenes de persones van decidir que allò no podia acabar amb una simple manifestació i van decidir ocupar la plaça de l’Ajuntament de València amb una acampada.

Ja porten 4 dies i han decidit d’allargar l’ocupació fins diumenge, però és el cas que cada cop hi ha més tendes. Els acampats resumeixen les seves reivindicacions en tres eixos: En primer lloc, Per una habitatge digne i contra els desnonaments; en segon lloc, en defensa del territori i per l’equilibri territorial i contra l’ampliació del Port de Valencia; i en tercer lloc contra la turistificació.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid