Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Consulta popular
El veïnat d'Olost decideix tornar a Osona amb el 53% dels vots
21/10/2024 Política

Aquest diumenge s'ha tancat la consulta popular sobre tornar o no a la comarca d'Osona i deixar la del Lluçanès. El2,7% ha decidit tornar-hi, mentre que 44,2% s'han manifestat en contra. La consilta ha comptat amb una participació del 50,76%. 

Des de la creació de la comarca del Lluçanès el 2023, n'hi han hagut problemes d'integració com és el cas de Santa Maria de Merlès (Berguedà) que no es va voler unir a la nova comarca o el de Sant Feliu Sasserra, que tot i integrar-s'hi va decidir sortir-ne i tornar al Bages al cap de pocs dies. Actualment en formen part Prats de Lluçanès, que n'és la capital, Alpens, Lluçà, Olost, Oristà, Perafita, Sant Martí d'Albars i Sobremunt.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid