Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
100 Estellés
Sopar Estellés 2024 a Palma en commemoració de seul centenari

El sopar literari comptarà amb l'espectacle 'Va com va: tornar a les arrels', un tribut a la paraula d'Estellés a càrrec de la companyia teatral Va com va.

16/09/2024 Cultura

L'Obra Cultural Balear (OCB) organitza un any més el tradicional Sopar Estellés, que enguany tendrà lloc el dijous 26 de setembre a Can Alcover - Espai de Cultura de Palma, a les 19 hores.

Aquesta edició 2024 serà especialment significativa, ja que se celebrarà el centenari del naixement del poeta valencià. El sopar literari comptarà amb l'espectacle 'Va com va: tornar a les arrels', un tribut a la paraula d'Estellés a càrrec de la companyia teatral Va com va.

La vetllada s'organitza amb la col·laboració de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana i el PEN Català. El menú del sopar anirà a càrrec d'APAEMA, l'Associació de productors i productores d'agricultura ecològica de Mallorca. Els preus són de 20 € per als socis de l'OCB i 25 € per als no socis, i les persones interessades poden reservar els tiquets a través del web Ticketib.

Valora
Rànquings
  1. Presentació del llibre en homenatge a Isabel Pallarès a la UB
  2. Emotiu homenatge en la presentació del llibre "Isabel Pallarès i Roqué, mosaic d'una dona valenta"
  3. Edicions del 1979 publica "Toni Lecha (1943-2013): prendre partit"
  4. "Tota opressió nacional és una forma de colonialisme"
  5. El Consell de Menorca discrimina els bombers interins en el procés de reclassificació
  6. Amb la força de la gent encara hi ha combat
  7. Actes de la CUP Comarques Gironines per la Diada Nacional de Catalunya
  8. Més de 600 persones s'apleguen a la plaça Major de Vic a la 22a edició de la Marxa dels Vigatans
  9. La Comissió Independentista del Fossar de les Moreres retrà homenatge a a Encarna Jordan
  10. La CACG seguiex amb la seva campanya de boicot a les empreses patrones de la FPdGi i penja una fotografia a Twitter de Miquel Mateu i Himmler
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid