Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LLENGUA
Èxit de participació als primers actes del Correllengua Llera del Ter - Gavarres a Madremanya i Flaçà

Ahir van començar els primers actes del Correllengua Llera del Ter - Gavarres a Madremanya i Flaçà amb la participació de Lluís Llach.

26/09/2024 Llengua

Ahir a Madremanya, Lluís Llach va dona el tret de sortida a les activitats que duraran fins el diumenge 29 de setembre. En concret les entitats han organitzat 11 activitats, una per cada municipi de la Llera del Ter - Gavarres (Madremanya, Flaçà, Sant Joan de Mollet, Celrà, Sant Martí Vell, Juià, Bordils, Medinyà, Cervià de Ter, Sant Jordi Desvalls i Viladasens).

A Madremanya van assistir membres de les entitats que organitzen el Correllengua ( Gegants de Celrà, Mollet Cultura, Ateneu Popular la Pioixa de Bordils, ARC Flaçà, Esplai Medinyà, Casal Independentista Guillem Agulló de Celrà, CDR Ter - Gavarres, Assemblea - ANC Llera del Ter, Connexió Papyrus, Acció Cultural de Celrà, Dones de Madremanya,

També representants dels diferents ajuntaments que col·laboren amb el Correllengua. L'alcaldessa de Madremanya va donar la benvinguda a tothom, seguidament els 11 municipis van llegir textos de Maria Mercè Marçal, Joan Fuster, Miquel Martí Pol, Lluís Maria Xirinacs, Carme Junyent, Ovidi Montllor, Vicent Andrés Estellés i d'altres, finalment va agafar la paraula el president de l'Assemblea per llegir el manifest dedicat a Carme Junyent.

Una mica més tard a Flaçà, el casal va quedar petit per escoltar la presentació de la novel·la "El silenci que heu de témer" de Francesc Ribera "Titot".

Avui els actes continuen a Sant Joan de Mollet a les 7 de la tarda amb un curs per aprendre a ballar sardanes a càrrec de l'Agrupació Sardanista de Celrà i l'ARC Flaçà.

Demà divendres a Celrà s'ha organitzat una sardinada popular amb l'actuació del grup musical "Els Combatents".

Dissabte celebraran actes a Sant Martí Vell, Juià i un sopar popular a Bordils amb l'acte central del Correllengua: la 1a Mostra Itinerant de Glosa Llera del Ter - Gavarres amb quatre glosadores de prestigi a comarques gironines que han guanyat alguns dels combats de glosadors.

I diumenge per finalitzar s'han organitzat actes a Medinyà, Cervià de Ter, Sant Jordi Desvalls i el tancament a Viladasens.El diumenge 29 de setembre a les 18h al centre cívic de Viladasens hi haurà una benvinguda de l'alcalde del municipi, la signatura per part de les entitats i els 11 ajuntaments del manifest Correllengua 2024 i l'actuació musical d'un duet.

Valora
Rànquings
  1. Presentació a Girona del llibre "Toni Lecha (1943-2013): prendre partit"
  2. Polèmica Benet-Audet (I)
  3. La Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG) prepara un acte-brindis antimonàrquic a Figueres
  4. La CACG (Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines) ha reunit 100 persones a Figueres en una protesta contra la visita de Felipe VI
  5. Campanya per recuperar el camí de ronda Garbet-Colera a l'Alt Empordà
  6. Emotiu homenatge en la presentació del llibre "Isabel Pallarès i Roqué, mosaic d'una dona valenta"
  7. L’ANC pren de nou la iniciativa per assolir la Independència
  8. La CUP culmina el Procés Garbí amb molts deures per respondre als nous reptes
  9. Acte de presentació del Correllengua Llera del Ter - Gavarres
  10. L’espectacle ‘Natura Encesa’ torna a amenaçar un parc únic a Barcelona
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid