Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
11S2024
Poble Lliure i la Forja presenten els actes de la Diada

"La situació de l’independentisme és descoratjadora, sí. Però cal tenir present que la dècada anterior ha estat la de major mobilització i creació de consciència independentista de la nostra història; i que aquesta mobilització va fer trontollar el Règim del 78. Per tant, estem millor preparats, amb més consciència i més organització que quan va començar el procés independentista fa més de quinze anys i, en conseqüència, en condicions d’endegar en un futur un nou embat amb l’Estat. Tanmateix, per tal que aquest cop l’embat sigui exitós, ens cal enfortir la mobilització popular sota el guiatge de les entitats de la societat civil, tornar a forjar una estratègia unitària i reforçar o crear les estructures necessàries per construir la República dels Països Catalans." manifest "Construïm nació!"

01/09/2024 Política

Poble Lliure i la Forja han presentat els actes de la Diada:

A partir de les 9:00 – Fossar de les Moreres i Passeig del Born
PARADETA I BARRA

Durant tot el matí hi haurà una paradeta de Poble Lliure i la Forja ubicada al Fossar de les Moreres, hi podràs comprar marxandatge i informar-te de la nostra activitat política. També comptarem amb servei de barra al Passeig del Born on hi podràs comprar begudes i tiquets per al dinar.

12:30 – Fossar de les Moreres
OFRENA FLORAL ALS PATRIOTES CATALANS

Lectura de manifest i tradicional ofrena floral de Poble Lliure i La Forja al Fossar de les Moreres en homenatge als patriotes catalans.

13:15 – Passeig del Born
ACTE POLÍTIC

Acte polític de la Diada nacional de Catalunya. Comptarà amb la intervenció de la Roser Valverde, portaveu de Poble Lliure, l’Arnau Juanmartí, portaveu de La Forja, en Guillem Surroca, alcalde de Cervià de Ter i la Zahia Guidoum, coordinadora de Decidim País Valencià.

14:15 – Passeig del Born
DINAR DE GERMANOR

Dinar de germanor al Passeig del Born. El menú inclou Paella de la Terra (verdures i bolets), pa, vi, aigua i síndria. Els tiquets tenen un cost de 16€ i ja es poden adquirir en línia en aquest mateix lloc web (també es podran adquirir presencialment, si hi ha disponibilitat, el mateix dia 11 a 18€).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid