Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Universitat d'Estiu
La 56a UCE es portarà a terme del 17 al 23 d'agost a Prada del Conflent

Sota el lema  "Països Catalans: Resistència i Societat civil democràtica" i encapçalada pel Manitest "Contra la Bàrbàrie" per denunciar els fets ocurreguts el passat 18 de juny al Parlament de les Illes per "l'esquinçament amb ràbia la fotografia d'una víctima de la repressió franquista"

05/08/2024 Educació

Del 17 al 23 d’agost, Prada de Conflent es tornarà a convertir en l’epicentre universitari dels Països Catalans. És una fta que ja fa més de mig segle que es produeix anualment i que concentra a la capital del Confent representants del món acadèmic (professors i alumnes) d’arreu dels Països Catalans. La majoria de les activitats tenen lloc al Liceu Renouvier, seu històrica de l’UCE des de la primera edició. També es comptarà amb un Campús Virtual que inclou inclou l’accés als cursos, conferències, debats, homenatges, taules rodones. Hi podreu accedir al llarg d’un any amb un preu de 45€. Podeu consultar els tallers, cursos i les activitast que es desenvoluparan.

En la edició d'enguany es commemorarà entre altres, els 100 anys de la Revista de Catalunya (1924-2024); el 200 anys de cant coral català. Josep Anselm Clavé, el seu llegat, renovacions i revolucions i els cent anys del naixement de Vicent Andrés Estellés. La lliçó magistral la farà Víctor Torres: «Clavé, Balaguer i Salvat-Papasseit: el llegat de la cultura republicana»

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid