Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ha mort Lluís Botinas Montell, un home íntegre, assot de la màfia politcoifarmèutica.
11/08/2024 El Davantal

Ha mort Lluís Botinas Montell, un home íntegre, assot de la màfia politcoifarmèutica.

Els seus estudis van demostrar que la SIDA, la Grip A i el COVID han estat falses pandèmies per justificar medicaments i vacunes innecessàries, provocant un genocidi amb els seus efectes secundaris. En la seva última etapa, va presidirl'Associació Plural 21 a la qual tant li hem de donar llum a tan tenebres temes.

Lluís a més era un nacionalista català autèntic, crític amb el fals nacionalisme que ha governat des de la transició fins ara. A l'estil de Xirinacs, molts creiem que ha preferit anar-se'n abans que veure un corrupte Illa, entronat com a president de la Generalitat gràcies als vots dels falsos independentistes d'ERC. El seu lema favorit: "Vida, Veritat, Llibertat i Identitat ❤️💫"

Descansa en pau Luis, som molts els que continuarem els teus passos. Per al Setembre s'anunciarà un homenatge públic a Barcelona.

 

Josep Pàmies.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid