Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
Així serà la mobilització de la Diada

L'Assemblea, conjuntament amb Òmnium, l'AMI, el Consell de la República, la Intersindical i el CIEMEN hem fet una crida a convertir la Diada Nacional en una gran manifestació de país sota el lema Tornem als carrers: Independència. Justícia, país, futur.

25/07/2024 Política

Enguany, la mobilització serà descentralitzada i es farà de forma simultània a cinc ciutats: Barcelona, Tarragona, Girona, Lleida i Tortosa. Cada localitat denunciarà diverses conseqüències de la dependència amb l'Estat Espanyol.

Lluís Llach, president de l'Assemblea:
Aquest 11 de Setembre l'hem volgut organitzar comptant amb les principals entitats del país que també treballen per la independència. Ho farem conjuntament i sense renunciar a res. Hi hem de ser tots, no espereu que us vinguem a buscar. Les conseqüències de la dependència no s'esperen.

L'independentisme és l'únic projecte de futur per a un país més just políticament i socialment. Tornem als carrers amb determinació i unitat.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid