Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Memòria històrica
L’STEI Intersindical rebutja l’actitud del president del Parlament balear i en demana la dimissió
20/06/2024 Drets i Llibertats
La Comissió Executiva de l’STEI Intersindical manifesta la condemna total a la decisió i l’actitud de Gabriel Le Senne que va expulsar dues membres de la Mesa del Parlament perquè mostraven fotos de víctimes de la barbàrie feixista. És intolerable a més, i del tot inadmissible, que un dels càrrecs amb major pes de les institucions de les Illes rompés una foto d’Aurora Picornell, una dona feminista, comunista i sindicalista assassinada amb tan sols 24 anys.

El sindicat té un vincle especial amb Aurora Picornell i amb totes les víctimes de la violència, ja que les conviccions pròpies arrelen en la cooperació, la solidaritat internacional, la lluita contra les desigualtats, la defensa dels col·lectius més vulnerables i la resolució pacífica dels conflictes.

Per això demana la dimissió immediata del senyor Le Senne com a president del Parlament de les Illes Balears o que el PP doni suport a la proposta de remoció presentada per tots els partits de l’oposició. Amb la seva actitud, el diputat de l’extrema dreta ha demostrat el que és: un feixista, un intolerant i un autoritari, amb un odi obsessiu a les dones i al col·lectiu LGTBI, com ha demostrat amb la Diada del 28 de juny.

Tot el suport a les víctimes, als familiars i a les entitats que fan feina per la memòria històrica.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid