Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Moviment veïnal
El 'Carrer' 166 repassa l'agenda de Collboni i aprofundeix en els reptes de la mobilitat urbana
20/06/2024 Comunicació

La revista Carrer ha consultat dia per dia l’agenda pública de l’alcalde Jaume Collboni en el primer any de mandat i us ho explica en el número 166, que acaba de sortir. Una agenda on sovintegen les reunions amb representants dels lobbies i els poders econòmics i empresarials. Amb iniciatives com L’alcalde a prop teu o Parla amb l’alcaldeCollboni mira d’evitar les reunions amb les entitats socials i veïnals més reivindicatives.

En el Carrer 166, dediquem un dossier als reptes de la mobilitat urbana, amb una taula rodona d’activistes especialitzats en aquest àmbit i entrevistes a veïnes i usuàries del transport públic, per repassar les dificultats que es troben en moure’s per la ciutat.

A la revista també trobareu reportatges d’actualitat sobre els nous objectius del lobby turístic, Torre Baró i el Rec comtal; les reivindicacions de les treballadores dels equipaments culturals de proximitat, que denuncien una situació de precarietat laboral; una entrevista a Carme Arcarazo, del Sindicat de Llogateres de Catalunya; un article de Jaume Fabre sobre com Huertas va descobrir les barraques; i un perfil de l’advocat Antonio Martín Martín, qui va redactar els estatuts d’un gran nombre d’associacions veïnals als anys seixanta i setanta.

Podeu consultar el sumari sencer i descarregar el PDF de la revista a la nostra web: carrer.cat. També hi trobareu els més de 200 punts de distribució habituals de la revista.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid