Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la república
"Com t'imagines l'independentisme d'esquerres d'aquí 10 anys"

Presentació el llibret "La brúixola de la Unitat Popular" al Centre Cívic Drassanes

26/06/2024 Política
Demà 27 de juny a les 18:30 l'Albert Botran, historiador i exdiputat de la CUP, i la Núria Alcaraz, sociòloga i militant de Poble Lliure, presentaran el llibret "La brúixola de la Unitat Popular" al Centre Cívic Drassanes (C/ Nou de la Rambla, 43, Barcelona).

A l'acte també hi participarà el fotògraf i periodista Jordi Borràs que compartirà la seva visió sobre el futur de l'independentisme d'esquerres i obrirà el debat amb els assistents a l'acte.

"Per assolir els nostres objectius és imprescindible la consolidació d’un referent polític capaç de representar la majoria social independentista i d’esquerres existent a Catalunya, amb voluntat de guanyar i governar. La millor aportació que podem fer al nostre país és disputar el lideratge del moviment independentista, implicant-nos-hi a fons, perquè la Unitat Popular esdevingui hegemònica i assolir una República Catalana socialment justa", afirma Poble Lliure

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid