Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Dia Mundial dels Aiguamolls
Acció reivindicativa i de voluntariat per restaurar la Murtra i la pineda de la Maiola de Gavà

Diumenge 4 de febrer, 11:00 a 14:00 a la Pineda de la Maiola de Gavà

30/01/2024 Territori

El Dia Mundial dels Aiguamolls d’enguany ha estat escollit per Ecologistes en Acció per fer activitats sota el lema «Restaurar la Natura». Amb aquest motiu, Les Agulles – Ecologistes en Acció fem una acció reivindicativa  i de voluntariat  a la llacuna de la Murtra, un dels espais humits més importants del delta del Llobregat i més malmesos i maltractats.

Es tracta d’un espai protegit Natura 2000, però on no només els ecosistemes es troben en mal estat sinó que hi ha abocaments periòdics de productes agroquímics i aigües residuals sense depurar. A la pineda annexa, La Maiola, el seu interès botànic i faunístic es veu amenaçat per la presència d’espècies exòtiques que malmeten l’ecosistema.

Amb aquesta acció volem millorar l’estat ecològic de la pineda, retirant les plantes invasores, i reivindicar que s’inverteixi en conservar i restaurar la Murtra.

Inscripcions gratuïtes i obligatòries: lesagulles@ecologistesenaccio.cat

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid