Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 23
Cervià de Ter investeix a Guillem Surroca com a alcalde

Es converteix així en un dels alcaldes més joves del territori amb només 25 anys.

21/06/2023 Política
Alternativa per Cervià i Raset-Som Poble, partit que va guanyar les eleccions amb 251 vots aconseguint 3 regidors dels 7 que té el consistori, opté l’alcaldia de Cervià de Ter i podrà governar aquests pròxims 4 anys. És la primera vegada que un partit de l’esquerra independentista i alternativa guanya unes eleccions en aquest municipi.

Començarà però amb minoria, ja que no s’ha tancat un pacte de govern amb alguna de les dues formacions amb representació (Junts i ERC). Tot i engegar el mandat amb minoria, Guillem Surroca i el seu equip tenen la convicció que poden tirar les propostes i els projectes programàtics per millorar la vida dels cervianencs i cervianenques: “Tenim la intenció de parlar i dialogar amb tothom per arribar a acords, posant sempre el benestar de la gent de Cervià i Raset al centre”.

Amb un Saló de Plens de l’ajuntament ple, el cap de llista d’Alternativa va aconseguir l’alcaldia amb 4 vots a favor i 3 abstencions. Així doncs, amb només 25 anys, Guillem Surroca es converteix en un dels alcaldes més joves del territori gironí.

Valora
Rànquings
  1. Presentació del llibre en homenatge a Isabel Pallarès a la UB
  2. Emotiu homenatge en la presentació del llibre "Isabel Pallarès i Roqué, mosaic d'una dona valenta"
  3. Edicions del 1979 publica "Toni Lecha (1943-2013): prendre partit"
  4. "Tota opressió nacional és una forma de colonialisme"
  5. El Consell de Menorca discrimina els bombers interins en el procés de reclassificació
  6. La CACG seguiex amb la seva campanya de boicot a les empreses patrones de la FPdGi i penja una fotografia a Twitter de Miquel Mateu i Himmler
  7. Campanya per recuperar el camí de ronda Garbet-Colera a l'Alt Empordà
  8. Amb la força de la gent encara hi ha combat
  9. Actes de la CUP Comarques Gironines per la Diada Nacional de Catalunya
  10. Més de 600 persones s'apleguen a la plaça Major de Vic a la 22a edició de la Marxa dels Vigatans
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid