Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#MeridianaResisteix
Interior posa fi a la llibertat de manifestació: impedeixen per la força el tall de Meridiana Resisteix

'Meridiana Resisteix' ha mantingut el tall i protesta des del 2019. Ara el Govern de Pere Aragonès posa fi per la força a la protesta pacífica i reivindicativa que va iniciar el seu camí per reivindicar la llibertat dels presos polítics i exiliats

15/02/2022 Política

Una cinquantena de persones han tornat a mantenir el torcebraç de la manifestació-tall a l’avinguda Meridiana de Barcelona, que avui ha estat impedida per la força.

Després que la manifestació de #MeridianaResisteix realitzés una gran convocatòria de suport el passat dissabte, avui dilluns agents antiavalots dels Mossos han impossibilitat el tall que es porta a terme a la Meridiana des de 2019.

Fa pocs dies Interior va retirar l’autorització a aquesta protesta, pressionada per grups ultradretans i pel mateix ajuntament de Barcelona governat per Ada Colau, que ha realitzat declaracions contràries a aquesta protesta.

El tall de la Meridiana avui s'ha iniciat cap a les vuit del vespre, però ha durat poc temps, quan diverses furgonetes i agents de la policia autonòmica han desallotjat els manifestants de la via.

Valora
Rànquings
  1. Presentació a Girona del llibre "Toni Lecha (1943-2013): prendre partit"
  2. Polèmica Benet-Audet (I)
  3. La Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG) prepara un acte-brindis antimonàrquic a Figueres
  4. La CACG (Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines) ha reunit 100 persones a Figueres en una protesta contra la visita de Felipe VI
  5. Campanya per recuperar el camí de ronda Garbet-Colera a l'Alt Empordà
  6. Emotiu homenatge en la presentació del llibre "Isabel Pallarès i Roqué, mosaic d'una dona valenta"
  7. L’ANC pren de nou la iniciativa per assolir la Independència
  8. La CUP culmina el Procés Garbí amb molts deures per respondre als nous reptes
  9. Acte de presentació del Correllengua Llera del Ter - Gavarres
  10. L’espectacle ‘Natura Encesa’ torna a amenaçar un parc únic a Barcelona
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid