Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
moviment veïnal
Presentació d'al·legacions a l'Ordenança de terrasses de Barcelona
05/11/2021 Drets i Llibertats

L'Ajuntament de Barcelona ha iniciat un procés per modificar l'actual Ordenança de terrasses, bàsicament per encabir a la normativa la possibilitat d'ubicar les terrasses a la calçada, on actualment hi ha places d'aparcament de vehicles.

Malauradament, les modificacions que es proposen no es limiten a normalitzar la situació d'aquestes terrasses, a les quals es van concedir llicències de forma extraordinària i temporal, sinó que obren la possibilitat d'ocupar molt més espai públic i generar moltes molèsties.

Un grup d'entitats socials presenten un paquet d'al·legacions per garantir que l'ordenança resultant no impliqui un augment desmesurat del nombre de taules a l'espai públic, ja saturat en molts carrers i places, sigui en vorera o en calçada, amb greus pèrdues d'espai per als vianants i encara més greus impactes acústics al veïnat dels espais reconvertits en terrasses.

Valora
Rànquings
  1. “Escrits en llibertat” de Joan Rocamora
  2. La llengua de la Franja de Ponent
  3. Daniel Cardona i el 6 d'Octubre a Sant Just Desvern
  4. Èxit de participació en la mobilització per a reobrir un tram entre la platja de Garbet i el poble de Colera.
  5. Non Casadevall, el primer secretari general de la CUP
  6. L'Asssemblea Pagesa exposa perjudicis del biogàs per a la pagesia i la ramaderia
  7. Aturada provisional per un salt endavant
  8. 12 d'octubre: Res a celebrar
  9. 7 dones de Sant Cugat del Vallès s’enfronten a una condemna d’un any i mig de presó per cada una de les encausades, 26.164 euros i la inhabilitació del dret al sufragi passiu.
  10. Posar fil a l’agulla
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid