Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Resposta sentència
El Tsunami democràtic cananlitza la mobilització popular contra la sentència

Amb una crida a buidar les aules i concentrar-se a la plaça Catalunya de Barcelona per anar a ocupar durant més de 9 hores l'Aeroport.

15/10/2019 Política

La mobilització popular ha desafiat de nou a les forces policials, ahir el Tsunami Democràtic amb l'ocupació de l'aeroport per manifestar el rebuig a les sentències  i l'1 d'octubre amb l'aparició de les urnes a tots els col·legis electorals.

Cap al migdia la plaça de Catalunya era plena de gom a gom. Hvien confluït milers de persones arrivades de les facultats, dels barris barcelonins i des de diverses poblacions. Mentre no parava d'arribar gent, Tsunami Democràtiv llança una nova convocatòria, omplim l'Aeroport. Tot seguit es va buidant la plaça Catalunya i la gent es comença a organitzar, via metro i ferrocarril cap l'aeroport. També hi ha gen que s'ho pren en calma i comença a enfilar a peu cap l'Hospitalet.

Cap a quarts de tres es produeixen les primeres carregues policials a l'entrada de la T-1 per la sortida de L9. Però l'empenta de la gent va endavant i més quan veuen que no para d'arribar gent de tot arreu. Comença així l'ocupació de l'aeroport que se salda amb més de 9 hores d'ocupació, l'anul·lació de més d'un centenar de vols, una persona detinguda i el SEM ha hagut d'assistir a unes 80, d'elles un ferit arran d'una agressió de la policia i té una lesió ocular. Diversos periodistes també han resultat ferits.

Barajas

Cap a mitja tarde, més de 1.200 cotxes han colapsat l'aeroport de Madrid, seguint la crida de Tsunami Democràtic

Pep Guardiola posa veu a Tsunami Democràtic

Cap les 21h, Tsuname ha emès un comunicat per a la BBC i l'AFP a través de Pep Guardiola. En el comunicat, es denuncia la deriva dictatorial de l'estat espanyol a causa de la sentències i de li demana, que cal seure i dialogar.

Una hora més tard, Tsunami ha desconvocat l'ocupació de l'aeroport, tot dient "Avui hem estat un tsunami. Farem de cada mobilització una victòria. I demà. ho tornarem  a fer, anunciant un nou repte. Per això ha anunciat que cal descarregar-se  una aplicació a http://tsunamidemocratic.cat/app/  per coordinar-se amb partir d'ara per guanyar la llibertat. El que ha quedat clar avui, és que Catalunya no es rendeix i les reivindicacions que ens van dur el referèndum resten intactes".

 

Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  4. 40è Aniversari de la mort del lluitador independentista Toni Villaescusa
  5. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  6. El Departament d'Educació ajudarà un any més a extingir la llengua catalana
  7. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  8. Walter Benjamin ja parlava l'any 1930 de la possible massificació turística
  9. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  10. El sant sopar assegurat
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid