Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
consum estratègic
Jornada de consum estratègic a Sant Quirze del Vallès

Serà el diumenge 7 d’abril al Parc de les Morisques, d’11.00 a 13.30. En cas de pluja es traslladarà al Casal d’Avis.

05/04/2019 Economia
L'Assemblea Nacional Catalana de Sant Quirze organitza aquest diumenge una Jornada de Consum Estratègic per facilitar la informació i la responsabilització dels consumidors.

La jornada vol donar informació de quines són les companyies de serveis i consums que ofereixen majors garanties de compromís ètic, responsabilitat amb el medi ambient i respecte a la voluntats dels catalans. També es voldrà facilitar el canvi de companyia de qui vulgui fer-ho. En aquest cas, cal portar els rebuts corresponents i el número del compte bancari. Les gestions es faran al moment.

Serà el diumenge 7 d’abril al Parc de les Morisquesd’11.00 a 13.30. En cas de pluja es traslladarà al Casal d’Avis.

La jornada s'emmarca en la campanya de Consum Estratègic que porta a terme l'ANC des de finals de l'any passat i que ha anat organitzant actes per tot Catalunya
Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid