Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Una de les detencions d'aquest matí ha obligat a tancar per un breu període de temps la xocolateria "xocopunt"

A les 10 del matí s'ha realitzat l'última detenció del matí, la del dependent de la xocoloteria de la plaça Catalunya de Girona "xocopunt", fet que ha obligat a tancar per un breu període de temps la botiga.

16/01/2019 Drets i Llibertats
Una de les detencions d'aquest matí ha obligat a tancar per un breu període de temps la xocolateria "xocopunt" (Imatge: Twitter xocopunt) Una de les detencions d'aquest matí ha obligat a tancar per un breu període de temps la xocolateria "xocopunt" (Imatge: Twitter xocopunt)
La Policia Nacional espanyola ha detingut aquest matí l'alcalde de Verges, Ignasi Sabater, i l'alcalde de Celrà, Dani Cornellà, tots dos de la CUP, i també ha arrestat 9 suposats membres dels Comitès de Defensa de la República (CDR) i l'organització juvenil La Forja. El compte de Twitter de la CUP Nord-oriental ho han anunciat a les 8:29 quan s'han començat a fer les primeres detencions. Més endavant cap a les 10 del matí s'ha realitzat l'última detenció del matí, la del dependent de la xocoloteria de la plaça Catalunya de Girona "xocopunt", fet que ha obligat a tancar per un breu període de temps la botiga.
Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  4. 40è Aniversari de la mort del lluitador independentista Toni Villaescusa
  5. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  6. El Departament d'Educació ajudarà un any més a extingir la llengua catalana
  7. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  8. Walter Benjamin ja parlava l'any 1930 de la possible massificació turística
  9. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  10. El sant sopar assegurat
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid