Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mitjans de comunicació
Debat sobre l'espai de comunicació en català a la UCE de Prada de Conflent

es va parlar de la campanya per un Espai de Comunicació en Català engegada per Enllaçats per la Llengua l'any passat, i d'algunes de les iniciatives proposades pel professor Josep Gifreu a les Jornades per l'espai comunicatiu de Palma el desembre de 2015 (organitzades per l'STEI-i).

24/08/2016
Universitat Catalana d'Estiu Universitat Catalana d'Estiu
Aques dissabte passat  20 d’agost s'ha portat a terme a Prada de Conflent el debat L’eix mediterrani: camins comunicatius, organitzat per la Universitat Catalana d’Estiu, on es va tractar de l’estat actual i el futur dels mitjans de comunicació de tot el domini lingüístic català.

Al debat, on tots els ponents reivindicaren la reciprocitat de canals i la coordinació entre territoris, també es va parlar de la campanya per un Espai de Comunicació en Català engegada per Enllaçats per la Llengua l'any passat, i d'algunes de les iniciatives proposades pel professor Josep Gifreu a les Jornades per l'espai comunicatiu de Palma el desembre de 2015 (organitzades per l'STEI-i).  

Varen participar en aquesta jornada (per ordre d'intervenció): Òscar Adamuz (Moviment Franjolí per la Llengua i Enllaçats per la Llengua), Salvatore Izza (Edicions de l’Alguer), Univers Bertrana (responsable de comunicació de la Universitat d’Andorra), Víctor Gómez Labrado (escriptor valencià) , Quico Sallés (periodista de la Vanguardia) i Moisès Vizcaino (la veu del País Valencià), sent el moderador Josep Montserrat (Universitat de Barcelona).

Valora
Rànquings
  1. Ha mort Lluís Botinas Montell, un home íntegre, assot de la màfia político-farmèutica
  2. El regidor del PSC-PSOE que substituirà a Sílvia Paneque a l'Ajuntament de Girona és un lacai de la FPdGI
  3. Els espanyolistes arrenquen dues estelades penjades a dos arbres de Santa Cristina d'Aro i immediatament els independentistes en pengen quatre
  4. “Només un cop d'Estat em podrà impedir de ser a la investidura"
  5. Demanen el boicot a les empreses patrones de la Fundación Princesa de Girona
  6. Operació Gàbia
  7. La Universitat Catalana d'Estiu 2024: Un espai de reflexió, memòria i compromís per la llengua i la cultura
  8. SOM Intersindical reclamem la destitució d’Eduard Sallent per les seves declaracions contra manifestants pacífics
  9. No girem full, encetem un nou capítol
  10. Cerca i captura del MHP, Carles Puigdemont
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid