Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Docents en lluita
La CUP Palma dóna suport a la vaga dels docents pel 15D
06/12/2015 Política

La CUP Palma ha emès un comunicat on dóna suport i "legitimam la decisió de l'Assemblea de Docents, aprovada en assemblea general, de fer una nova jornada d'aturada completa dia 15 de desembre amb la voluntat de seguir lluitant per una educació pública i de qualitat. L’objectiu és aconseguir una millora substancial del pressupost educatiu i traslladar als partits, que encara han de debatre les esmenes al pressupost per al 2016, el malestar per uns pressuposts decebedors i insuficients. Uns pressuposts que no estan responent a les promeses electorals del Govern".

Segons la formació, aquest pressupost impossibilita que es puguin resoldre les urgències del sistema educatiu (pla de xoc per la disminució de les ràtios, millora de l'atenció a l'alumnat amb necessitats educatives especials, millora d’infraestructures…). I no és conseqüent amb la mobilització i lluita per l'educació que ha mostrat la societat en els darrers anys.

La CUP Palma també condemba el trencament unilateral de la negociació amb l’Assemblea de Docents, per decisió del conseller Martí March; l’actitud d’indiferència i ignorància del conseller Martí March, el Govern Balear i els partits que en formen part, del resultat de la consulta de l’Assemblea de Docents de l’acord signat per STEI-FECCOO i la Conselleria. Que mostrà un rebuig prou ample entre els i les docents i les inexistents accions minimitzadores (promeses aquest estiu) en l’aplicació de la LOMCE a les Illes Balears. I la manca de transparència i participació en l’elaboració dels nous currículums.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid