Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Unitat Popular
Presentació de la CUP Palma amb la participació de Quim Arrufat

El 2 de maig passat, Can Alcover aplegava la 1a Assemblea de la CUP Palma amb l'objectiu de començar a esbossar la que ha de ser una eina municipalista per a la ruptura.

15/07/2015 Política

Aquest dissabte a les 18h, el passeig del Born de la barriada del Molinar aplegarà la presentació pública de la CUP Palma. L'acte  comptarà amb participació del diputat de la CUP al Parlament Quim Arrufat i representants de diverses lluites populars de Ciutat tals com "Al Molinar Port Petit", "Memòria Històrica de Mallorca", Assemblea de Docents o la PAH, entre d'altres. El format serà de sopar-xerrada/col·loqui amb un to distès i amb la participació de grups musicals com Tomeu Quetgles o Jamski. 

Un llarg recorregut

La primera sessió de la Trobada d'Unitat Popular (TUP) de Palma es va dur a terme el dissabte 28 de març a l'Espai de Cultura Can Alcover. Més de mig centenar de persones hi van debatre sobre el model de Palma a partir de quatre eixos temàtics (la gent, la ciutat, l'economia i la cultura), però el punt més calent de la jornada era saber quines eren les propostes que sorgirien per tal de "transformar la ciutat".

La creació d'una CUP fou la demanda gairebé unànime de les persones reunides el dissabte 28, tot i que també sorgiren altres propostes, com la formació d'un "parlament ciutadà" que exerceixi com a òrgan de control dels polítics per part de la gent del carrer i dels moviments socials.

És a la 2a part de la Trobada a l'abril passat, que  s'aprova la creació d'un nucli de la CUP, una decisió presa per part d'una cinquantena de persones que s’hi van aplegar. D'allà va sorgir l'equip impulsor.

Així, el 2 de maig passat, Can Alcover aplegava la 1a Assemblea de la CUP Palma amb l'objectiu de començar a esbossar la que ha de ser una eina municipalista per a la ruptura.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid