Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llibres
Cap de setmana de "Tinta Roja", 2a fira de l’edició independent i del llibre polític, al Garraf

La fira d’expositores de llibres es farà el cap de setmana del 18 i 19 d’abril a Ribes.

14/04/2015 Cultura

Tinta Roja, la segona fira de l’edició independent i del llibre polític, es realitza enguany al Garraf. La fira de llibres es farà el cap de setmana del 18 i 19 d’abril a Ribes.

El tema central de les activitats previstes enguany és el racisme i la fòbia a la diversitat i torna al Garraf amb un cartell d’activitats [programa] contra el racisme i la fòbia a la diversitat. Per segon any, el GER de Ribes, l’Ateneu Vilanoví, l’Ateneu de Sitges, l’Associació Contrabandos i l’Espai Contrabandos impulsen aquesta fira, juntament amb un conjunt d'editorials independents i crítiques.

Segons els impulsors d'aquesta iniciativa "El llibre polític és aquell que, sigui del gènere que sigui, fomenta el pensament crític. L’edició independent està promoguda i practicada per aquelles editorials, col·lectius i llibreries fora dels grups que no tinguin per objectiu principal l’edició de llibres."

En aquesta edició la fira estarà centrada en "el racisme i totes les fòbies a la diversitat són sistemes de dominació. Sistemes d’etiquetatge, classificació, divisió i submissió de les persones en base a paràmetres que ni tant sols elles mateixes reconeixen o coneixen. Diu l’escriptor basc Joseba Sarrionandia que el moro, per exemple, “és aquell a qui se li nega la possibilitat de definir-se a sí mateix”. Totes les persones etiquetades, classificades, dividides o submises som mores, i el que podem (i proposem fer) és lluitar contra aquesta dominació."

Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. 40è Aniversari de la mort del lluitador independentista Toni Villaescusa
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  6. El Departament d'Educació ajudarà un any més a extingir la llengua catalana
  7. Walter Benjamin ja parlava l'any 1930 de la possible massificació turística
  8. El sant sopar assegurat
  9. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  10. L'ensenyament del Català a Catalunya Nord no passa pels millors moments
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid