Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9N
Vora de tres mil catalans participen a Londres a la consulta

D'una vintena de punts de votació a l'estranger,  les primeres dades de participació indiquen que Londres és la ciutat que recull més vots amb 2.942.

10/11/2014 Política

Milers de catalans es van aplegar ahir a les diverses delegacions de la Generalitat a l'estranger per participar en la jornada de 9N amb el seu vot. 

A Londres van participar, 2.942 persones; a Andorra 1.489, Brussel·les 1.272, Nova York 1.091, Berlín 1.007, Santiago de Xile 765, Mèxic 636, San José (Califòrnia) 395 i Sidney 297.

A Andorra les votacions es van fer en un local cedit per un particular, que va quedar petit per a tots els qui volien votar ja des de primera hora, que van participar amb una barreja d´alegria i emoció per poder expressar si volen que Catalunya sigui un Estat independent. Molts d´ells eren catalans vinguts de fora que van aprofitar l´oportunitat de votar al Principat per estalviar-se un desplaçament més llarg.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid