Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament Nacional
Més de 5.000 castellers reivindicaran el dret a decidir amb l'acció “Catalans want to vote”

Aquest diumenge a les 12.00 s'aixecaran simultàniament castells a diferents punts d'Europa, Mont-real i Santiago de Xile i Catalunya

07/06/2014 Política
Aquest diumenge a les 12.00 s'aixecaran simultàniament castells a diferents punts d'Europa, Mont-real i Santiago de Xile i Catalunya Aquest diumenge a les 12.00 s'aixecaran simultàniament castells a diferents punts d'Europa, Mont-real i Santiago de Xile i Catalunya

En total, 5.000 castellers de 71 colles ompliran les places de París, Londres, Berlin, Brussel·les, Ginebra, Lisboa i Roma, de Barcelona, 41 pobles de Catalunya, Pamplona, coincidint amb la Via Basca, Mont-real i Santiago de Xile en l'acció "Catalans want to vote - Human towers for democracy".

Les Assemblees Exteriors (AE) de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) faran pinya amb Òmnium Cultural i les colles castelleres en la jornada castellera. De fet, l’ANC va acordar fa setmanes la col·laboració de la seva xarxa exterior amb Òmnium, de cara a possibilitar la implementació sobre el terreny del macroprojecte amb l’objectiu de donar ressò internacional a la voluntat de l’àmplia majoria de la ciutadania catalana.

Durant la jornada actuaran d’informadors a les places de la tradició castellera, patrimoni de la Humanitat, mostra cultural però alhora símbol del saber fer català solidari, de feina en equip i d’integració dels seus ciutadans. També s’encarregaran de la retransmissió per diferents xarxes socials per difondre-ho internacionalment i vetllaran per la seguretat i altres elements logístics.

En el transcurs de l’acció, s’informarà amb díptics informatius de l’ANC en els idiomes de cada país del procés i de l’anhel d’independència del 60% de la societat catalana. Les Assemblees Exteriors que tinguin apoderats recolliran instàncies per a la campanya internacional Signa Un Vot per a la Independència i animaran els estrangers que ho vulguin a venir a viure de primera mà el procés a Catalunya al mes de juliol en famílies d’acollida presentant-los el projecte World Meets Catalunya.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid