Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Micromecentage
Famílies menorquines presenten una querella criminal contra Bauzá

Han iniciat una campanya de micromecentage a TotSuma per aconseguir els doblers necessaris per a sostenir el plet.

08/04/2014

La Federació d'Associacions de Pares i Mares d'Alumnes de Menorca (FAPMA) presentà el passat divendres dia 4 d'abril als jutjats d'instrucció de Palma una querella criminal contra José Ramón Bauzá, la consellera d'Educació, Joana Maria Camps i el secetari de la conselleria d'Educació, Guillem Estarellas, per la presumpta comissió dels delictes de prevaricació, desobediència i impediment de l'exercici de drets cívics reconeguts a la Constitució.

L'entitat que aplega els col·lectius de pares d'alumnes de l'illa informa mitjançant un comunicat que l'acord per a emprendre "accions legals" contra els responsables de la política educativa del Govern arrencà de les assemblees de pares i mares que es van dur a terme els passats mesos de setembre i octubre. Segons això, inicialment, la FAPMA, les associacions de pares implicades així com diverses famílies a títol particular van presentar un recurs d'alçada contra la resolució de Guillem Estarellas que imposava el projecte de Tractament Integrat de Llengües (TIL) als tres instituts de Maó i al de Ferreries, segon informa el dBalears.

Micromecenatge

FAPMA informa a més que l'encàrrec i redacció de la querella s'ha finançat amb "aportacions voluntàries", que es van fer a aquest efecte en la Marxa per l'Educació del passat 13 d'octubre. Afirmen que no es dedicarà cap part del pressupost ordinari de l'entitat a finançar l'acció, i per això, s'ha iniciat una campanya de micromecentage per aconseguir els doblers necessaris per a sostenir el plet. Les aportacions es poden fer a www.totsuma.cat/querellabauza, i es pretenen recaptar 7.000 euros.

Valora
Vídeos
Querella criminal contra Bauzá, Camps i Estarellas
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. 40è Aniversari de la mort del lluitador independentista Toni Villaescusa
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  6. El Departament d'Educació ajudarà un any més a extingir la llengua catalana
  7. Walter Benjamin ja parlava l'any 1930 de la possible massificació turística
  8. El sant sopar assegurat
  9. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  10. L'ensenyament del Català a Catalunya Nord no passa pels millors moments
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid