Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CULTURA
Presentació a Girona d’un llibre per als “indecisos”

L'acte es farà divendres  14 de febrer a 2/4 de 8 del vespre a la plaça del Vi de Girona (a la Sala Miquel Diumé de l'Ajuntament).

13/02/2014 Cultura
Divendres es presentarà a Girona el llibre "I si parlem amb el veí del segon? La independència explicada als indecisos". Un llibre il·lustrat, breu i concís que s’adreça a independentistes que vulguin disposar d’un argumentari bàsic a favor de l’estat propi per poder-lo regalar a aquelles persones que encara no s’han posicionat i que són les que han d’acabar creant la majoria social que faci efectiva la República catalana.

L'acte que comptarà amb la presència de David Vila (autor del llibre), Jaume Piquer (activista cultural) i Toni Il·lustrador (l’il·lustrador del llibre) es farà divendres  14 de febrer a 2/4 de 8 del vespre a la plaça del Vi de Girona (a la Sala Miquel Diumé de l'Ajuntament) ben bé al costat de la Llibreria Les Voltes, que n'és l'organitzadora conjuntament amb l'ADAC (Ateneu d’Acció Cultural).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid