Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Impunitat policial
Imputen un altre mosso per netejar la taca de sang en el "cas Raval"

Citat a declarar el 27 de novembre perquè l'acció pot constituir un delicte d'obstrucció a la justícia

20/11/2013 Drets i Llibertats

La jutgessa Eva Moltó que instrueix el "cas Raval" ha imputat un novè mosso d'esquadra per la mort de Juan Andrés Benitez, el passat mes d'octubre. Aquest agent és el que hauria netejat el bassal de sang que va quedar a terra després de l'actuació policial.

La jutge li imputa, de moment, d'un delicte d'obstrucció a la justícia per haver esborrat una possible prova d'un delicte, ja que considera que netejar la sang del terra no responia ni a raons de "salubritat" ni d'"higiene". També apunta en la interlocutòria, que abans de fer-ho haurien pogut fer fotografies i agafar-ne una mostra.

Es dóna el cas, que a l'Institut de Seguretat Pública, l'escola que els forma, segons va explicar el mateix agent en ser interrogat per la Divisió d'Afers Interns (DAI) dels Mossos d'Esquadra, els "ensenyen" a procedir d'aquesta manera perquè deixar un bassal de sang al terra "no resulta higiènic". Per això va netejar-la com ja havia fet altres vegades i, per la mateixa raó, van activar els serveis de neteja municipals.

Aquest novè mosso està citat a declarar el 27 de novembre a les onze del matí.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid