Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
Posada de llarg de la Plataforma pel Dret a Decidir a València

La Plataforma pel Dret a Decidir es presenta a València amb un acte al Teatre Micalet que comptarà amb la intervenció de diferents personalitats de la societat valenciana, així com actuacions musicals i parlaments

22/09/2013 Drets i Llibertats

La Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià, que porta mesos treballant en la recollida de signatures i l'organització de debats al País Valencià, farà la presentació del seu manifest a València en el que es preveu un acte ampli que tindrà parlaments i actuacions musicals, entre altres.

L'acte està previst per al proper dimarts, 1 d'octubre a les 20 h. al Teatre Micalet de València (C/.Guillem de Castro, 73), que té cabuda per a més de tres centes persones.

Aquesta jornada es pot considerar la posada de llarg de la Plataforma, ja que s'espera que siga un acte ampli que conte amb el suport i participació d'un ampli sector de persones que participen des de diversos àmbits del compromís polític i social.

Durant l'acte es presentarà el manifest de la Plataforma i es comptarà amb presència de personalitats del món de la política, la cultura, el sindicalisme, el món associatiu, la universitat, etc. del País Valencià, que ja han signat el manifest. A més a més l'acte tindrà les actuacions musicals de Vladi et son petit orchestre, Enric Casassús, el cantautor xativí Feliu Ventura i Miquel Gil, cantant valencià de folk i ex-membre d'Al Tall

Val a dir també que aquesta iniciativa porta uns mesos sumant suports a títol individual entre els més diversos àmbits de la societat valenciana, des de moviments propers al nacionalisme valencià i la cultura, fins als moviments rupturistes, sindicats o la pròpia Esquerra Independentista, passant per associacions veïnals, persones que treballen per la defensa de la llengua, dels drets dels animals o del món universitari i literari.

Un moviment ampli que en definitiva i segons els seus impulsors i impulsores treballa per dotar al País Valencià d'un espai ampli en la reclamació del Dret a decidir el seu futur i situar en el centre del debat polític el que ha deixat de ser una alternativa per convertir-se en una necessitat vital.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid