Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Bales de goma
Diversos artistes participaran en un acte suport a Ester Quintana

Aquest migdia s'ha presentat el concert en roda de premsa amb la participació de Gerard Quintana

19/09/2013 Drets i Llibertats

Gerard Quintana, Joan Isaac i Enric Cassasses encapçalen el grup d'artistes que participaran el proper 25 d'octubre en un festival poètic i musical en suport a Ester Quintana.  L'acte està organitzat  per la la plataforma "Ojo con Tu Ojo" que dóna suport a Ester Quintana, que va perdre un ull durant la vaga general del 14 de novembre de l'any passat. La sala Salamandra de L'Hospitalet de Llobregat aplegarà l'acte, que comptarà també amb les actuacions de David Castillo, les bandes La Kinky Beat i Muyayo Rif, i el cantant Antonio El Remendao, entre d 'altres.

Aquest migdia s'ha presentat el concert en roda de premsa amb la participació de Gerard Quintana. El cantant ha manifestat que considera necessari estar en aquest concert perquè Ester Quintana és un exemple de la lluita "de qui no vol ser silenciat".

Més enllà de mostrar la solidaritat i denunciar l'actuació policial, el festival poètic i musical té com a objectiu recaptar fons en benefici de l'Ester, ja que actualment no percep cap prestació ni ajuda i a conseqüència de les greus lesions que va patir, per l'impacte d'una pilota de goma. A més a més, no pot treballar.

De moment viu amb els seus pares i subsisteix amb la pensió de jubilació dels seus pares ja que quan ha estat ferida estava apuntada a l'atur --però no ho cobrava perquè abans era autònoma-- pendent d'iniciar un treball al qual va haver de renunciar per estar ingressada a l'hospital.

Durant la presentació del concert, Ester Quintana també ha explicat com ha evolucionat el seu estat anímic en els últims mesos. Ha agraït la solidaritat rebuda: “si estigués a casa sola, no estaria igual”, ha dit. També ha mencionat l’ajuda del seu terapeuta per “superar aquest trauma”.

Quintana també ha valorat positivament les darreres compareixences a la comissió parlamentària que estudia les bales de goma. Aquest dimarts, l'oftalmòloga de l’Hospital Clínic de Barcelona, Estrella Fernández, va mostrar fotos de lesions causades per pilotes de goma i les va qualificar de “lesions de guerra”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid