Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluita institucional
El contracte d'explotació del bar-restaurant del Teconocampus de Mataró costarà 553.800€

La CUP ho qualifica d'escàndol i es compromet a demanar un informe extern per contrastar-los amb els del Secretari de l'Ajuntament i l’actual govern

09/04/2013 Política

La CUP de Mataró considera que el contracte entre Eurest i l’EPE Parc TCM és nul de ple dret perquè contradiu el Plec de condicions. Per això va votar contra de "l'aprovació del model de negoci i els preus sobre els espais destinats a usos de restauració del Parc Tecnocampus Mataró".

En el Ple de l'Ajuntament de dijous passat, el regidor de la CUP, Xavier Safont-Tria. va qüestionar els informes del Secretari General de l'Ajuntament i va demanar un nou informe d’un tercer, ja sigui del Col·legi d’Advocats, d’Administració Local de la Generalitat, per contrastar l’informe del Secretari de Mataró.

L'Ajuntament de Mataró va externalitzar el servei amb un plec de clàusules (17/5/2010) on es preveia que l'utillatge (maquinària, coberteria...) ho pagava l’adjudicatari i no seria objecte d'amortització, tanmateix l’anterior govern (PSC) ho va modificar en un contracte a mida signat amb l'empresa Eurest dos dies abans de les eleccions (20/5/2011). La CUP de Mataró ho considera un cas de favoritisme econòmic i "ara l’Ajuntament n’haurà d’assumir les conseqüències: d’entrada: 7.100€ cada mes fins l'any 2019 (553.800€ totals)".

Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  6. La CACG crida a participar a la manifestació del dia 10 a Lloret de Mar des de l'indret on es reuniran els Borbons
  7. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  8. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
  9. La CUP denuncia a Antifrau irregularitats de l’Hospital de Palamós
  10. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid