Lluita institucional
El contracte d'explotació del bar-restaurant del Teconocampus de Mataró costarŕ 553.800€

La CUP ho qualifica d'escàndol i es compromet a demanar un informe extern per contrastar-los amb els del Secretari de l'Ajuntament i l’actual govern

09/04/2013 Política

La CUP de Mataró considera que el contracte entre Eurest i l’EPE Parc TCM és nul de ple dret perquè contradiu el Plec de condicions. Per això va votar contra de "l'aprovació del model de negoci i els preus sobre els espais destinats a usos de restauració del Parc Tecnocampus Mataró".

En el Ple de l'Ajuntament de dijous passat, el regidor de la CUP, Xavier Safont-Tria. va qüestionar els informes del Secretari General de l'Ajuntament i va demanar un nou informe d’un tercer, ja sigui del Col·legi d’Advocats, d’Administració Local de la Generalitat, per contrastar l’informe del Secretari de Mataró.

L'Ajuntament de Mataró va externalitzar el servei amb un plec de clàusules (17/5/2010) on es preveia que l'utillatge (maquinària, coberteria...) ho pagava l’adjudicatari i no seria objecte d'amortització, tanmateix l’anterior govern (PSC) ho va modificar en un contracte a mida signat amb l'empresa Eurest dos dies abans de les eleccions (20/5/2011). La CUP de Mataró ho considera un cas de favoritisme econòmic i "ara l’Ajuntament n’haurà d’assumir les conseqüències: d’entrada: 7.100€ cada mes fins l'any 2019 (553.800€ totals)".