Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
14-N
La Intersindical-CSC afirma que "la ciutadania està assumint que s'ha d'enfrontar als dèficits democràtics"

"Cada cop som més les persones que naveguen en la direcció de l'estat propi i la justícia social", afirma el sindicat

16/11/2012 Laboral
"Cada cop som més les persones que naveguen en la direcció de l'estat propi i la justícia social" "Cada cop som més les persones que naveguen en la direcció de l'estat propi i la justícia social"

La Intersindical-CSC creu que la vaga general del 14-N ha demostrat que "part de la ciutadania està assumint la responsabilitat d'enfrontar-se obertament als dèficits democràtics i socials que patim". En aquest sentit, assegura que la mobilització és una "eina imprescindible per a aconseguir la justícia social i la sobirania nacional". "Cada cop som més les persones que naveguen en la direcció de l'estat propi i la justícia social", afirma.

Segons el sindicat, "les polítiques neoliberals, de marcat caràcter antisocial, que estan imposant Brussel·les i la majoria d'estat de la UE, han trobat resposta" en aquesta part de la societat que es mobilitza.

Així mateix, el sindicat destaca que "la resposta a les retallades, a la sagnia de renda de les classes populars per afavorir els poderosos o a la situació de negació que pateix el conjunt del poble català, està sent expressada amb rotunditat als centres de treball i als carrers d'aquest país".

Una resposta i exercici de radicalitat democràtica, subratlla, que "deixa en evidència la manca de legitimitat de les polítiques aplicades pels estats i institucions per a imposar la pobresa i la fractura social a la ciutadania" així com "les ingents quantitats de diners que es destinen per a enriquir qui, precisament, ha provocat la gravíssima crisi que estem patint".

La Intersindical-CSC ha valorat molt positivament el seguiment de la vaga general i les multitudinàries manifestacions del 14-N a tot el país. A més, ha rebutjat els excessos policials que es van produir i ha exigit que es despurin responsabilitats.

 

Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  4. 40è Aniversari de la mort del lluitador independentista Toni Villaescusa
  5. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  6. El Departament d'Educació ajudarà un any més a extingir la llengua catalana
  7. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  8. Walter Benjamin ja parlava l'any 1930 de la possible massificació turística
  9. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  10. El sant sopar assegurat
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid