Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
25-N
Debat electoral sobre polítiques LGTB

El debat se celebrarà al Casal Can Portabella de Barcelona i comptarà amb representants de tots els partits del Parlament més la CUP

10/11/2012 Política
El debat tindrà lloc al Casal Can Portabella (c/Virgili, 24) El debat tindrà lloc al Casal Can Portabella (c/Virgili, 24)

El Grup d'Amics Gais, Lesbianes, Transsexuals i Bisexuals ha organitzat un debat electoral per aprofundir en les polítiques LGTB dels partits amb representació al Parlament i també de la CUP-Alternativa d'Esquerres.

El debat tindrà lloc aquest dissabte a les sis de la tarda al Casal Can Portabella de Barcelona i hi participaran integrants de les llistes de tots els partits.

En concret es comptarà amb la presència de Jordi Arcarons (CiU), Ferran Pedret (PSC), Antoni Alcalde (PP), Aleix Aguilera (ICV-EUiA), Xavier Florensa (ERC), Joan Ribet (CUP) i representants de C's i SI pendents de concretar.

El debat, que no s'emetrà per televisió però està obert a l'assistència de tothom, està plantejat com "una oportunitat per plantejar els teus dubtes, preguntes o queixes als polítics".

 

Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. 40è Aniversari de la mort del lluitador independentista Toni Villaescusa
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  6. El Departament d'Educació ajudarà un any més a extingir la llengua catalana
  7. Walter Benjamin ja parlava l'any 1930 de la possible massificació turística
  8. El sant sopar assegurat
  9. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  10. L'ensenyament del Català a Catalunya Nord no passa pels millors moments
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid