Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llibertat.cat
Premis Llibertat.cat del 6è aniversari

Coincidint amb el 6è aniversari del naixement de Llibertat.cat, aquest portal que treballa des de l'Esquerra Independentista i per al conjunt del moviment atorgarà els II Premis Llibertat.cat

26/10/2012 Comunicació

Llibertat.cat reconeixerà persones o col·lectius que s'han destacat per la seva activitat a favor de la lluita independentista en diversos àmbits amb els II Premis Llibertat.cat. Els guardonats rebran un premi, dividit en cinc categories, en reconeixement a la seva activitat. Els premis es faran públics el 4 de novembre, data del naixement de Llibertat.cat.

Els Premis Llibertat.cat es van inciciar l'any passat, amb motiu del 5è aniversari del web i de la renovació del portal. Els Premis Llibertat.cat del 2011 es va atorgar a Jordi Borràs, pel seu treball com a fotoperiodista; Toni Cucarella, per l’activitat com a blocaire al servei de la consciència nacional de Països Catalanas; Jordi Navarro, com a persona que ha col.laborat més activament amb els seus articles a la secció d’Opinió de Llibertat.cat; Agustí Barrera, per la seva tasca de compilador de la Memòria Històrica del moviment independentista; i finalment el Pau d'Harmonies de lluita, que durant aquests anys ha portat a terme un treball de promoció de la cultura popular, en el seu tractament del món musical català.

L'any passat l'entrega dels premis es van realitzar en el marc d'un acte i un sopar al Casal Independentista de Sants, que es va omplir  en la celebració del cinquè aniversari de Llibertat.cat. L’acte va comptar amb una xerrada sobre mitjans de comunicació i construcció nacional, amb la presència de persones destacades en l’àmbit comunicatiu nacional.

Les categories d'enguany amb aquest reconeixement seran les corresponents als premis de "Fotografia", "Bloc", "Memòria històrica", "Opinió" i "Promoció de la cultura". La decisió dels premis es portarà a càrrec per l'equip de Llibertat.cat i diverses persones de trajectòria reconeguda al moviment independentista.

Les categories dels premis són:

Fotografia: Al fotògraf o fotògrafa col.laborador/a de Llibertat.cat que durant aquest anys ha transmès la millor informació gràfica sobre mobilitzacions de l'Esquerra Independentista i dels moviments populars.

Bloc: Per a la persona o col.lectiu responsables del bloc més dinàmic i ric del moviment.

Memòria històrica: A la persona que s'ha destacat més activament per la recuperació de la història del moviment independentista.

Opinió: A l'opinador o opinadora col.laborador de Llibertat.cat durant tots aquests anys.

Promoció de la cultura: A la persona o col.lectiu dinamitzadors de la cultura catalana en qualsevol de les seves expressions que ha treballat colze a colze amb el nostre web.

Els "Premis Llibertat.cat" no consisteixen en un concurs, sinó que seran atorgats a les persones o col.lectius seleccionats a partir del seu treball i compromís amb Llibertat.cat i la lluita de l'Esquerra Independentista dels Països Catalans.

Valora
Vídeos
5 anys de Llibertat.cat
Vídeo projectat durant l'acte de 5è aniversari de Llibertat.cat
Acte del 5è aniversari de Llibertat.cat
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid