Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Internet
Els catalans catapulten #quansiguemindependents i #putaespaña a Twitter

L'independentisme es deixa sentir amb força a Internet, un cop més

06/04/2012 Comunicació
Un cop més l'independentisme català es deixa sentir amb força a Twitter. Aquesta setmana, però, per partida doble, i és que els catalans tuitaires han catapultat dues etiquetes independentistes al capdamunt del rànquing de tendències a Twitter. #Quansiguemindependents es va enfilar fins a la primera posició del rànquing de Trending Topics a tot l'Estat, mentre que #putaespaña ho va fer aquest dijous, en part també gràcies als espanyols que reaccionaven en contra de l'etiqueta.

El primer hashtag acumula uns 40 tweets per hora, mentre que el segon, un èxit aquest dijous i encara aquest divendres, arriba a les 104 piulades per hora, i fins a un miler d'usuaris han fet algun comentari amb aquesta etiqueta.

En ambdós casos, la majoria de missatges són irònics o també expressant desitjos. Per exemple "#Quansiguemindependents Catalans, valencians i balears no haurem de mirar els #PGE per saber quants diners ens robarà Espanya cada any" o "#Quansiguemindependents la lluita no haurà acabat: serem nacionalment lliures, però encara haurem d'aconseguir la justícia social". D'altres de més graciosos, com "#quansiguemindependents la Ñ desapareixera dels teclats catalans....".

Pel que fa a #putaespaña, destaca "Tot i no haver anat a veure el partit al camp, veig i sento per internet que tot San Mamés crida #PutaEspaña! Que grans!" o "La reforma laboral está bien para los empresarios... Pero claro a los trabajadores que les den por el ojete. #PutaEspaña..". O el comentari d'aquest usuari sevillà: "#putaEspaña es trending topic en twitter y la semana santa sevillana no sale por la lluvia. Definitivamente, España se rompe".


Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid