Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Seleccions catalanes
Clam independentista i contra les retallades al partit Catalunya-Tunísia

Maulets va desplegar una estelada i una pancarta gegant a l'Estadi Olímpic Lluís Companys, on divendres passat s'hi va disputar el Catalunya-Tunísia

05/01/2012 Política
L'Estadi Olímpic Lluís Companys va viure divendres passat un autèntic clam a favor de les seleccions catalanes, en disputar-se el partit Catalunya-Tunísia (0-0). Fins a l'estadi s'hi van traslladat els Maulets de la Garrotxa i d'Osona, que van desplegar una estelada gegant i una pancarta en contra de les retallades visible des del camp. L'organització juvenil ha lamentat la presència de "polítics botiflers que no miren per aquests tros de país" i d'aficionats ultres.

Catalunya va empatar sense gols amb Tunísia en la gran festa del futbol català que va aplegar un total de 36.545 aficionats a l'Estadi Olímpic Lluís Companys. Més de 500 presidents de clubs de tot Catalunya van anar al partit, presidit des de la llotja pel president de la Generalitat, Artur Mas.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid