Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Reus
La CUP demana a l'alcalde una audiència pública

La CUP de Reus emplaça a l’alcalde, Carles Pellicer, a realitzar una política real de transparència pública dels comptes pressupostaris de l’Ajuntament, enlloc de realitzar un “teatre”, com el que ha escenificat avui al vespre al Círcol, en que s’ha exclòs la participació de la ciutadania i no s’ha explicat la situació real de l’economia de l’Ajuntament.

21/12/2011 Política

Dilluns passat, al Círcol, diferents membres de la Candidatura d’Unitat Popular de Reus han assistit a la conferència “Ajuntament de Reus: situació econòmica, gestió i futur”, que ha realitzat l’alcalde de la ciutat, “comprovant els temors que ja pressentien”, qualificant aquesta conferència “d’un teatre que l’alcalde vol disfressar de política de transparència, però que exclou la participació de la ciutadania i no aprofundeix en la situació real dels comptes de l’Ajuntament i d’INNOVA”.

La CUP denuncia que tot i que l’alcalde “insisteix en que el seu govern està duent a terme una política de transparència total, la veritat s’allunya molt d’aquesta declaració d’intencions, ja que continua sense contestar totes les nostres peticiones d’informació sobre l’estat econòmic de l’Ajuntament i d’INNOVA i es dedica a organitzar conferències per complir amb la seva parròquia”.

Després d’assistir a la conferència que ha realitzat avui Pellicer al Círcol, la CUP de Reus emplaça a l’alcalde a realitzar una Audiència Pública, en que expliqui a la ciutadania l’estat real dels comptes de l’Ajuntament i d’INNOVA, en la qual, la ciutadania pugui intervenir i pugui plantejar els seus dubtes sobre l’estat actual i sobre el model de gestió dels pressupostos públics.

Sobre el contingut de la xerrada, la CUP es mostra preocupada per l’anunci de la venda de terrenys i de la privatització de determinades empreses, així com, pel fet que l’alcalde es sorprengui sobre l’estat actual de l’Ajuntament quan porta més de deu anys exercint com a regidor a l’oposició.

Per aquest motiu, la CUP demana al govern municipal que s’inclogui en el Reglament Orgànic de l’Ajuntament de Reus la figura de l’Audiència Pública. Un espai d’informació i participació ciutadana que ja funciona en d’altres municipis catalans, on la ciutadania pugui saber quines són les principals polítiques que està desenvolupant el govern i determinats sectors socials o ciutadans i ciutadanes de determinades zones de la ciutat, puguin obtenir informació directa de l’Ajuntament sobre projectes que condicionen la seva vida i el seu benestar.

Font: Pobleviu.cat

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid