Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Manipulació espanyolista
La CAL denuncia la manipulació informativa expressada en el documental de TeleMadrid

A través d'un comunicat fet públic aquesta tarda, la Coordinadora d'Associacions de la Llengua (CAL) rebutja i denuncia  "la manipulació informativa expressada en un documental de TeleMadrid on es relaciona la nostra entitat, i la imatge de moltes altres persones i col·lectius, amb la violència al carrer i la lluita armada". Igualment, dóna tot el suport a aquelles persones i entitats que han patit també la manipulació del documental.

22/12/2011 Comunicació
El passat 15 de desembre, el programa “OBJETIVO” de la televisió pública TeleMadrid va emetre un documental de producció pròpia titulat “Cataluña, violencia callejera”. Entre d’altres aspectes, en aquest document s’associava de manera malintencionada i molt poc fonamentada la violència amb determinats moviments polítics d’ideologia independentista.

En un moment del reportatge apareixia el logotip de la CAL juntament amb el d’un conjunt de sigles de partits i organitzacions polítiques (Endavant, CUP, CAJEI, MAULETS,...) que suposadament, i a parer dels autors, utilitzen la violència i les amenaces per a imposar el seu ideari.

Tal com indica en el comunica "com tothom sap, la CAL és una associació cultural que, des de 1996, treballa pel foment de l’ús social de la llengua catalana com a eina de cohesió i integració, i ho fa amb eines com la mobilització i la conscienciació i mai des de la coacció i la violència".


Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid