Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
KOP, Brams, Belda i el conjunt Badabadoc i Raska clouen els 5 anys del Casal Popular l'Esquerda

Demà i coincidint amb la jornada de reflexió oficial, el Casal Popular l'Esquerda de Granollers organitza un gran concert per cloure les activitats de celebració del seu  cinqué aniversari com a col·lectiu.
 
El concert tindrà lloc al Pavelló “El Parquet” de Granollers i les portes obriran a les 21.30h. KOP i Brams, dos bandes de referència del rock combatiu dels Països Catalans són els caps d'un cartell que completen els clàssics Belda i el Conjunt Badabadoc i els joves vallesans Raska. 

18/11/2011 19:02 Cultura

Les entrades anticipades costen 10 euros i es podran comprar fins divendres. El mateix dissabte hi haurà entrades a 13 euros a guixeta. Tota la informació del concert es pot trobar a la plana web de l'Esquerda.

5 anys d'Esquerda

El Casal Popular l'Esquerda arriba els seus cinc anys d'existència amb un espai físic autonom i autogestionat consolidat i amb un calendari anual d'oci crític i compromés amb la transformació nacional i social dels Països Catalans.
 
Activitats de creació propia com el Cicle de Cants i Autors, els Versos Lliures o les xerrades ...I compromís, a més d'actes com, la calçotada, el carnestoltes, el Sant Jordi, la commemració del bomberdeig que va patir Granollers durant la Guerra Civil i la celebració de la diada nacional del Principat amb col·lectius de l'esquerra independentista de la comarca.

 

Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. 40è Aniversari de la mort del lluitador independentista Toni Villaescusa
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  6. El Departament d'Educació ajudarà un any més a extingir la llengua catalana
  7. Walter Benjamin ja parlava l'any 1930 de la possible massificació turística
  8. El sant sopar assegurat
  9. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  10. L'ensenyament del Català a Catalunya Nord no passa pels millors moments
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid