Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La COS guanya les elesccions sindicals de l'empresa AEtech de Salt

La Coordinarora Obrera Sindical (COS)  va guanyar les eleccions del passat 28 d'abril a l'empresa AEtech, a la població de Salt (Gironès)
 
Els resultats de confiança cap a la COS, es veuen reflectits veient com  la llista del sindicat  va treure 6 dels 9 delegats que formen el conjunt del comitè d'empresa. Els altres 3 delegats, van sortir per la UGT.  La COS agraeix a tots els companys que els han donat suport.

15/05/2011 00:07 Laboral
"Només cal veure els resultat i observar que tots els vots emesos a la mesa de tècnics, (tot i que la COS, va ser l'única llista que va poder-se votar degut a la falta de candidats a la llista d'UGT) han estat per la COS. Sense haver-hi cap vot nul o en blanc." remarca el sindicat. 
 
Per la mesa d'especialistes, tot i veure els resultats clarament destinats a la candidatura d'UGT,  la COS destaca i posa especial atenció en els vots que han fet possible obtenir un dels delegats en aquesta mesa. "Per altra banda, sense l’ajuda jurídica, d’organització i coordinació del sindicat a la comarca i a nivell nacional, tampoc hagués estat possible aquesta victòria. Per això cal felicitar a tots i totes les companyes militants de la territorial de les comarques nord orientals, a tot el suport jurídic que estem tenint, als companys del secretariat nacional, a l'experiència dels companys de la territorial d'Osona, .... als quals hem tingut al costat constantment", segons el sindicat independentista
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid