La COS guanya les elesccions sindicals de l'empresa AEtech de Salt

La Coordinarora Obrera Sindical (COS)  va guanyar les eleccions del passat 28 d'abril a l'empresa AEtech, a la població de Salt (Gironès)
 
Els resultats de confiança cap a la COS, es veuen reflectits veient com  la llista del sindicat  va treure 6 dels 9 delegats que formen el conjunt del comitè d'empresa. Els altres 3 delegats, van sortir per la UGT.  La COS agraeix a tots els companys que els han donat suport.

15/05/2011 00:07 Laboral
"Només cal veure els resultat i observar que tots els vots emesos a la mesa de tècnics, (tot i que la COS, va ser l'única llista que va poder-se votar degut a la falta de candidats a la llista d'UGT) han estat per la COS. Sense haver-hi cap vot nul o en blanc." remarca el sindicat. 
 
Per la mesa d'especialistes, tot i veure els resultats clarament destinats a la candidatura d'UGT,  la COS destaca i posa especial atenció en els vots que han fet possible obtenir un dels delegats en aquesta mesa. "Per altra banda, sense l’ajuda jurídica, d’organització i coordinació del sindicat a la comarca i a nivell nacional, tampoc hagués estat possible aquesta victòria. Per això cal felicitar a tots i totes les companyes militants de la territorial de les comarques nord orientals, a tot el suport jurídic que estem tenint, als companys del secretariat nacional, a l'experiència dels companys de la territorial d'Osona, .... als quals hem tingut al costat constantment", segons el sindicat independentista