Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El Compromís obté 2 regidors a Cerdanyola amb un suport de 1875 votants

 El Compromís per Cerdanyola, la candidatura local d'aquesta ciutat que compta amb el suport de la CUP i de Maulets, ha obtingut 2 regidors amb 1875 vots. Irromp així amb representació al consistori i quasi dobla els vots en relació a fa dues legislatures de l'antecesor PAS-Cerdanyola.

Carles Escolà, cap de llista de Compromís, va expressar ahir que el Compromís per Cerdanyola es proposa desenvolupar un paper actiu i tirar endavant la seva manera d’entendre la política com “un servei a la comunitat i les seves classes més populars, amb polítiques de fort caire social”. Escolà ha manifestat que donarà suport a totes aquelles polítiques d’esquerres que es proposin al consistori i dels acords de l’assemblea.

23/05/2011 11:16 Política

A Cerdanyola el PSC-PSOE ha tornat a ser la força més votada en unes eleccions municipals a la ciutat amb 5003 vots. Altres partits amb representació han estat PP, ICV-EUiA, CiU, ERC i Compromís per Cerdanyola.

La participació ha estat del 52’72%, uns resultats pràcticament idèntics als registrats el 2007, en què van votar el 52'25% dels electors d'aquesta ciutat. Bellaterra ha estat la zona on s’ha registrat una participació més alta, amb percentatges del 70%, en una jornada en què també s'han fet valer els 1151 vots en blanc.

Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. 40è Aniversari de la mort del lluitador independentista Toni Villaescusa
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  6. El Departament d'Educació ajudarà un any més a extingir la llengua catalana
  7. Walter Benjamin ja parlava l'any 1930 de la possible massificació turística
  8. El sant sopar assegurat
  9. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  10. L'ensenyament del Català a Catalunya Nord no passa pels millors moments
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid