Els promotors de la campanya de denuncia han exposat a la seva web que el 23 de juny, abans de la difusió pública del web, es va donar a conèixer al Banc Santander l'enllaç d’aquest nou web per si considerava que la pàgina contenia alguna dada que fos inexacta o que no fos certa. El dia següent, el web va patir un seguit d’atacs de hackers, els quals van poder ser aturats afortunadament pels sistemes de seguretat del servidor.
Des del Centre Delàs també s'ha denunciat els negocis de la guerra. Segons un article de Manuel González (Banca espanyola i armes il•legals) els consumidors col·laborem amb els nostres estalvis amb entitats financeres que estan darrere de la fabricació de míssils amb càrregues de dispersió o míssils que incorporen càrregues nuclears. Es tracta d'armament, a més a més, que està considerat il·legal segons el dret internacional humanitari per ser armes que no distingeixen entre civils i combatents i per infringir un patiment innecessari.
La relació d'aquestes entitats bancàries espanyoles (especialment el Banc Santander) amb la fabricació d'armes s'establiria a partir d'un índex financer anomenat S&P 500 que inclou 500 empreses nord-americanes. Un producte financer que funciona de tal manera que quan el client hi inverteix està comprant a la pràctica accions de 500 companyies nord-americanes. Bancaja, Banco Santander, Bankinter, BBVA, Caja Madrid i La Caixa serien les entitats espanyoles que ofereixen aquest producte financer. Un lligam entre aquestes entitats financeres que va molt més enllà, amb negocis encara més directes en la fabricació d'armament militar.
La campanya denuncia que a través dels dipòsits i inversions financeres de la ciutadania es financin més o menys directament companyies que vulneren els valors democràtics, la pau i els drets humans.